Over Ons

Wie wij zijn

Novoluce B.V. is een toonaangevende speler op het gebied van verlichting, met een focus op import en distributie. Sinds onze oprichting hebben we ons gepositioneerd als een betrouwbare partner voor architecten, ontwerpers, projectontwikkelaars en andere professionals in de verlichtingsindustrie. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de nieuwste trends en technologieƫn in de verlichtingswereld.

Wat wij doen

Bij Novoluce streven we ernaar om innovatieve en hoogwaardige verlichtingsoplossingen te bieden die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. We vertegenwoordigen een zorgvuldig geselecteerd portfolio van gerenommeerde merken die bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Ons assortiment omvat een breed scala aan architecturale en decoratieve verlichting, geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes.

Onze missie is om onze klanten te voorzien van niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service en ondersteuning. Of u nu op zoek bent naar verlichting voor een residentieel project, een commerciƫle ruimte of een grootschalig ontwikkelingsproject, ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces

Ontdek wat Novoluce voor u kan betekenen

Bij Novoluce streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen door middel van verlichting. Of u nu op zoek bent naar een uniek armatuur voor een specifiek project of advies nodig heeft over de beste verlichtingsoplossingen voor uw toepassing, wij zijn er om u te helpen. Kom langs in onze showroom, waar u ons uitgebreide assortiment kunt bekijken en persoonlijk advies kunt krijgen van ons deskundige team.

Dick van de Vendel is uw persoonlijke aanspreekpunt voor al uw vragen en behoeften op het gebied van verlichting. Met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de industrie staat Dick garant voor deskundig advies en uitstekende service. Aarzel niet om contact met hem op te nemen voor al uw verlichtingsgerelateerde vragen. Bereik ons via e-mail op info@novoluce.nl of telefonisch via +31627836546.

Afbeelding van WhatsApp op 2024-03-13 om 15.06.36_f2a12125.jpg
Novoluce Projectverlichting

Lights on

Lights on

 • Novoluce Projectverlichting
 • Novoluce Projectverlichting
 • Novoluce Projectverlichting
 • Novoluce Projectverlichting
 • Novoluce Projectverlichting
 • Novoluce Projectverlichting

     Onze dealers